Je wagen in topconditie begint bij een betrouwbare service. Wij helpen u snel, goed en precies zoals u het wil, zelfs onderweg!

Geniet van onderhoud, herstellingen, bandencentrale en carrosserie onderéén dak en met een vast aanspreekpunt. Wij zijn reeds jarenlang officieel erkend servicepunt voor Fiat en Alfa Romeo. Onze ervaren mecaniciens en grote stock aan originele wisselstukken zijn je garantie voor een snelle service.

ERKEND HERSTELLER VAN:

Bij Bosch Car Service zit u achter het stuur

Als officieel erkend Bosch Car Service center hebben we concurrentiële tarieven voor onderhoud en herstellingen van alle merken, zonder te besparen op kwaliteit. Bosch levert opleidingen en software voor diagnoses want ja, ook in jouw wagen zit wellicht minstens één Bosch onderdeel.

Of je veel rijdt of minder kilometer aflegt: periodiek onderhoud is belangrijk. Wij plannen met plezier de check-up van je wagen in binnen de aanbevolen termijnen.
Ga zorgeloos de winter in of vertrek met een gerust hart op vakantie met een seizoenscheck. Onze mecaniciens werken een lijst met controlepunten af zodat je wagen weer in topconditie verkeert.
Rij zelf je wagen binnen in de actieve receptie. Je meldt je aan en overloopt samen met de atelierverantwoordelijke wat er moet gebeuren. Zo ben je zeker dat al je opmerkingen of bezorgdheden aangepakt worden. Jij tevreden? Wij ook!

Werkplaatsafspraak maken

Afspraak maken via de MOBO app

Met de app houd je vanop je smartphone contact met je garagist. Je krijgt een bericht als je op onderhoud moet en plant snel een afspraak in. Wil je je echt verdiepen in je wagen? Je hebt met de app altijd de onderhoudsgeschiedenis in je achterzak.

  1. Download de app via Google Play of in de Appstore
  2. Open de app en meld je aan.
  3. Kies de gewenste datum en het tijdstip voor je afspraak in onze agenda.
Download Cornette App

Kies voor zekerheiden comfort

Jouw tevredenheid is onze prioriteit.
Met deze extra diensten voldoen we nog beter aan je noden.

Verleng je garantie

Standaard krijg je 1 jaar garantie (of 2 jaar vanaf de eerste inschrijvingsdatum). Kies je graag
voor optimale zekerheid? Verleng je garantie.

Gratis vervangfiets

Tijdens het onderhoud van je wagen, heb je gratis een vervangfiets ter beschikking. Even snel naar de bakker of gewoon een ritje doen? Geniet ervan. Blijf je liever binnen? Er is lekkere koffie of frisdrank, wifi en tv in in de wachtruimte.

Vervangwagen

Tijdens herstellingen binnen de garantie krijg je een gratis vervangwagen. Is je wagen niet meer in garantie maar heb je een vervangwagen nodig? Voor amper €12,5  per halve dag of €25 per dag rij je in stijl rond.

Werkplaatsafspraak maken