Cornette Pick-up service
Gratis auto ophaal en terugbrengdienst
met gratis vervangwagen

 

Deze dienst wordt aangeboden in samenwerking met geselecteerde bedrijven die een partnerschap met ons zijn aangegaan om hun werknemers extra ondersteuning te bieden.

Gedurende 2024 zal deze service exclusief beschikbaar zijn voor werknemers van onze partnerbedrijven.

1 Afspraak maken voor de gratis ophaal- en terugbrengdienst

  • Klik op “Afspraak maken”, scroll naar beneden en selecteer de dienst “[uw werkgever] Pick-up service”.
  • Vul alle vereiste gegevens in, inclusief uw contactinformatie, voertuigdetails en chassisnummer.
  • Kies een geschikte datum en tijd voor de afspraak en bevestig de boeking.

U ontvangt een bevestiging van de afspraak of een nieuw voorstel voor een andere datum indien nodig.

2 Ontvangst van sleutelkastje-code via SMS en e-mail

  • De dag voor de afspraak ontvangt u een SMS en e- mail met een tijdelijke URL.]
  • Open de URL om de code voor het sleutelkastje te bekijken; deze URL en code is alleen toegankelijk voor u gedurende 24 uur.
  • De sleutelkastjes bevinden zich op een beveiligde locatie met camerabewaking en toegangscontrole via badge.

Laat de sleutel van uw voertuig achter in het sleutelkastje op de afgesproken dag.

Heeft uw werkgever nog geen sleutelkastje? Laat de sleutel achter bij de receptie of bij de afgesproken plaats bij u in het bedrijf

3 Gratis ophaal- en terugbrengdienst met vervangwagen

  • In de ochtend komt een medewerker van Garage Cornette met een gratis vervangwagen naar de afgesproken plaats rechts bovenaan op de parking recht tegenover het rode bord van Spoed.
  • De medewerker laat de sleutel van de vervangwagen achter in hetzelfde sleutelkastje.
  • In de namiddag wordt uw voertuig teruggebracht, en de sleutel van de vervangwagen wordt opnieuw in het sleutelkastje geplaatst.

Indien de werkzaamheden langer duren dan verwacht, ontvangt u een bericht en kunt u de gratis vervangwagen behouden tot de werkzaamheden zijn voltooid.

Het sleutelkastje en de ruimte zijn beveiligd, en de hele procedure is ontworpen om uw voertuig en persoonlijke eigendommen te beschermen tijdens het onderhouds- of herstellingsproces.


Speciaal voor werkgevers
Gratis sleutelkastjes voor auto reparatie
of onderhoud van medewerkers

Geen extra kosten maar toch uw personeel ontzorgen? Dat kan bij Cornette! Contacteer ons voor de mogelijkheden en de voordelen! Het kost alvast helemaal niets!

De ophaal- en terugbrengdienst van Cornette is speciaal ontworpen om partners aanzienlijke tijdswinst te bieden. Werknemers hoeven niet langer hun werkdag te onderbreken of persoonlijke tijd op te offeren voor het brengen of ophalen van hun voertuig voor onderhoud of reparatie. Met de gestroomlijnde online afspraakplanning en de efficiënte afhandeling van de logistiek rond het ophalen en terugbrengen van voertuigen, wordt het proces aanzienlijk versneld. Dit leidt tot minder downtime voor werknemers, waardoor zij zich kunnen blijven focussen op hun kernactiviteiten, terwijl Cornette zorgt voor hun mobiliteitsbehoeften.
Het aanbieden van een gratis vervangwagen als onderdeel van de ophaal- en terugbrengservice zorgt voor directe kostenbesparingen voor zowel werknemers als de partnerbedrijven zelf. Werknemers besparen op de kosten die anders besteed zouden worden aan tijdelijke alternatieve vervoersoplossingen, terwijl bedrijven kunnen profiteren van lagere operationele kosten door minder verlies van productiviteit. Daarnaast biedt Cornette deze service zonder extra kosten voor het plaatsen van sleutelkastjes, wat een aanvullende besparing betekent doordat er geen investering nodig is in de infrastructuur of het management van het proces.
Cornette waarborgt complete transparantie gedurende het hele proces van ophalen tot terugbrengen van het voertuig. Vanaf het moment van de afspraak tot de uiteindelijke terugkeer van het voertuig, worden partners en hun werknemers continu op de hoogte gehouden via SMS en e-mail. Dit omvat updates over de status van de onderhouds- of reparatiewerkzaamheden, toegang tot de sleutelkastje-code via een beveiligde URL, en notificaties over eventuele wijzigingen in de planning. Deze open communicatie zorgt voor een vertrouwensband en stelt werknemers gerust dat hun voertuig in goede handen is, terwijl ook eventuele zorgen over de veiligheid of de voortgang van de werkzaamheden worden weggenomen.

Laat gratis sleutelkastjes plaatsen

Als werkgever deze dienst aanvragen of als werknemer voorstellen aan uw werkgever? Dat kan!

We zijn even gesloten tijdens ons jaarlijks verlof van 22 - 28 juli. Vanaf maandag 29 juli terug geopend!