Peut-être c’est de l’huile plutôt que du sang qui coule dans nos veines ? Une chose est certaine : l’amour pour les belles voitures est contagieux. Après presque 60 ans, c’est toujours la même passion qui pousse en avant Cornette Automotive. Génération après génération.

De 1ste generatie en het begin

In 1961 start Willy Cornette samen met zijn vrouw Monique Bruneel een Fiat concessie te Handzame.
De passie voor klantentevredenheid start hier!

De 2de generatie

Hans Cornette en zijn vrouw Ria Vancayseele nemen de zaak over en de garage werd grondig verbouwd met een nieuwe showroom en atelier.

De 2de locatie

Er wordt een tweede vestiging, Alfa Romeo concessie, in Roeselare opgestart.  Met deze investering had Cornette voet aan grond in Roeselare.

De samensmelting!

De vestigingen in Handzame en Roeselare werden te klein.  In 2008 werd in Roeselare een terrein van 4000 m² aangekocht en een volledig nieuwe garage en showroom gebouwd.  De grondslag werd gelegd voor een bedrijf dat voldoet aan de moderne noden en uitdagingen.

De 3de generatie

Sinds 2014 staat met Niels de derde generatie Cornette aan het hoofd.  Met zijn diploma bedrijfsmanagement Automotive en Advanced Automotive Management is hij grondig voorbereid voor de vele uitdagingen die de automobielsector ons biedt.

Multi-merk uitbreiding

Om meer diversiteit te kunnen aanbieden werd de verkoop uitgebreid naar alle merken, met focus op bijna nieuwe en jonge tweedehandswagens.

Wat naverkoop betreft is Cornette officieel servicepunt voor Fiat, Fiat Professional en Alfa Romeo.
Door de samenwerking met het kwaliteitslabel Bosch Car Service bieden wij onderhoud en herstellingen aan voor alle merken.

Klaar voor de toekomst!

Door de aankoop van het aanpalend terrein beschikt Cornette Automotive nu over een totale oppervlakte van 8000 m².

De showroom werd vernieuwd en uitgebreid, een nieuw atelier bijgebouwd.

Het bedrijf is in de jaren uitgegroeid wat het nu is, een zaak met moderne infrastructuur en een diversiteit in aanbod.

Blik op de toekomst

Passie, uitstraling en klanttevredenheid blijven prioriteit. Gecombineerd met ambitieuze dromen: alle merken aanbieden en verder uitbreiden. Het aanbod van Cornette groeit mee met de klanten. Met een geschikte wagen voor elke levensfase.

Erkend hersteller

Ervaren mecaniciens, originele onderdelen en een kwaliteitswaarborg: dat is je garantie voor een wagen in optimale conditie. Je krijgt voor elk merk een professioneel onderhoud en herstelling. Onze goede dienstverlening is trouwens erkend.

ERKEND HERSTELLER VAN: